Je bekijkt de reis...
ZO klein..........maar ZO bijzonder!!

Je bekijkt de reis...
Zuid-Afrika
a
A
5 mei 2016 09:25 | Door: Petra Buis
Leuk om weer mee te kunnen lezen wat je allemaal gaat doen. Ik wens je een fijne tijd daar en veel goeds!
Groetjes, Petra
9 mei 2016 09:16 | Door: Dinie- Henk
Heeey schoonzus,
Ik lees het alweer jij weer vol in het bedrijf.Maar wel weer heftig hoor.
Beetje late reactie van mij ,maar zoals jij weet hadden wij feest ( was heel gezellig en heerlijk weer).
Maar probeer ook een beetje te genieten he van die tijd dat jij daar bent.
Werkze genietze en tot hoor.
Groetjes en
9 mei 2016 20:03 | Door: Chandrah
Lieve Hilda, fijn om weer mee te mogen lezen. Je bent daar ook nu weer hard nodig begrijp ik. Voor jou vast een drive om door te gaan op deze manier en steeds opnieuw weer terug te komen en nu al jarenlang deel uit te maken van deze gemeenschap. Heel veel succes en plezier gewenst de komende tijd.
Groetjes Chandrah
15 mei 2016 15:13 | Door: Jacqueline t B
Hallo Hilda, voor het eerst voor mij jouw blog opgezocht. Leuk om op deze manier te volgen waar jij mee bezig bent op een heel andere plek op onze aardbol. Super dat je je zo kan ( wil) inzetten voor de medemens! Ook best heftig af en toe. Ik wens je nog heel veel succes en natuurlijk ook plezier.
Groeten Jacqueline (t B)
16 mei 2016 11:58 | Door: lineke van der klis
hoi Hilda.
dag druk baasje! fijn om zo van jou te lezen!
Jij weet je ook overal weer nuttig te maken!
Ik hoop dat je, ondanks alle bezigheden, ook tijd vindt om te relaxen en van het prachtige land te genieten.
De tijd vliegt om. Ook in Nederland.
Wij hebben hier schitterend weer gehad. maar ook natte sneeuw en hagel.
Vorige week was het zo´n 25 graden, echt heerlijk! Maar de pinksterdagen zijn behoorlijk nat en fris.
Beetje koud zelfs.
Hilda, geniet nog even van je verblijf in Afrika. Ik wens je een fantastische tijd toe!
Veel liefs, lineke